Notícies

16/05/2017

L’Ajuntament d’Altafulla i la Fundació Martí l’Humà col·laboren amb la implementació al municipi del programa “Innjove”


La regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Altafulla, que encapçala l’edil Pere Gomés, i la Fundació Martí l’Humà col·laboren en la implementació al municipi del programa “InnJove”, adreçat a persones aturades entre els 16 i els 29 anys que no estudien ni treballen. Es tracta d’un programa que té per objectiu acompanyar un total de 20 joves de la comarca del Tarragonès que vulguin formar-se, aconseguir experiència laboral, fer pràctiques i sobretot, activar la seva recerca de feina amb l’objectiu d’aconseguir la inserció laboral de manera estable.


Els requisits necessaris per poder inscriure’s en aquest programa són ser joves menors de 30 anys; estar inscrit a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) com a demandant no ocupat; tenir flexibilitat d’horari i de mobilitat; motivació vers l’aprenentatge i el treball, i estar inscrits dins el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Les fases del programa són l’acollida, orientació i disseny de full de ruta; formació transversal; execució del full de ruta; possibilitat de pràctiques en empresa i formació tècnico-professional, i inserció laboral o retorn al sistema educatiu.


Mentre que les actuacions a desenvolupar parteixen d’accions d’orientació, tutorització i acompanyament a la inserció de manera individualitzada al llarg del tot el programa; formació professionalitzadora; formació comuna amb una ocupabilitat de 80h, i adquirir experiència en empreses i/o entitats sense ànim de lucre. Les inscripcions es poden fer al Punt d’Informació Juvenil d’Altafulla, ubicat a la Pallissa de l'Era de l'Esteve, al carrer Camí de les Bruixes, número 4, de dilluns a divendres de 10 a 13h del matí; i de 16 a 19 de la tarda. També us podeu posar en contacte a través del correu electrònic pijaltafulla@gmail.com; al telèfon 977652468, o bé, a Facebook i Twitter @pijaltafulla.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?