Notícies

11/05/2017

La regidoria de Polítiques de Gènere d’Altafulla organitza el proper dimarts 16 de maig la tercera sessió del grup de debat de gènere


La regidoria de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Marisa Méndez-Vigo, organitzarà dimarts vinent 16 de maig, a les 19h a la sala de Plens, la tercera sessió del grup de debat de gènere, un espai on es vol posar sobre la taula qualsevol inquietud que es tingui sobre el rol de les dones en la nostra societat. Aquest grup de debat, sorgit d’una proposta presentada a la Comissió de Polítiques de gènere, pretén reflexionar sobre la discriminació que encara avui en dia pateix el sexe femení en la nostra societat i prendre consciència de les actituds que a tothom ens poden semblar normals però si les examinem veiem que tenen un rerefons masclista.


La primera sessió, que es va celebrar el passat 10 d’octubre, va girar entorn del concepte d’economia reproductiva, és a dir, totes aquelles feines no remunerades entorn de la llar, la cura dels fills i de la gent gran que majoritàriament recauen encara sobre les dones. En la segona, celebrada el passat 24 de gener, es va posar damunt la taula el rol de les dones en situacions de poder. L’activitat està oberta a tothom.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?