Notícies

05/04/2017

El carrer Martí d'Ardenya serà per a ús de vianants d'11 a 14h a partir del 8 d'abril


L’Ajuntament d’Altafulla durà a terme a partir del 28 d’abril una modificació en els sentits de circulació dels vehicles a l’entorn de la plaça Martí Royo per tal d’afrontar el trànsit. D’aquesta manera,  canviarà el sentit de circulació del carrer Albert Boronat des de Marquès de Tamarit que, a partir d’aquesta data, serà de pujada fins a la confluència de la plaça Nova on els vehicles es podran desviar tant cap a l’esquerra en direcció a l'Ajuntament i a la dreta, en direcció cap a Baixada de Rigalt.


També canviarà el sentit de la marxa del trànsit el carrer Comunidor en el tram que va des de l'Ajuntament fins al Passatge de la Barceloneta. La Baixada de Rigalt serà únicament de baixada. Aquests canvis s’anunciaran a partir del 24 d’abril, data en què la Brigada Municipal i la Policia Local començaran conjuntament amb les tasques de nova senyalització i pintura del paviment, amb la finalitat de facilitar i donar a conèixer les modificacions viàries a la ciutadania.

El carrer Martí d'Ardenya, temporal per a vianants durant Setmana Santa

D’altra banda, des de la regidoria de Via Pública, encapçala per l’edil Marisa Méndez-Vigo, també s’ha anunciat que el carrer Martí d’Ardenya es tancarà a la circulació al trànsit al llarg de la Setmana Santa, d’11 a 14h, des del 8 d’abril i fins el dia 18. Més tard, a partir del Pont de l’1 de Maig, la circulació quedarà restringida totalment al pas de vehicles de les 11 a les 23h, els caps de setmana, i cada dia, des de mitjans de juny fins a mitjans de setembre. A partir de la nit, s’obrirà al trànsit fins les 11 del matí.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?