Notícies

03/03/2017

El PIJ d’Altafulla visita l’Institut per donar a conèixer les eines i els serveis que ofereix als joves


Monitors i la tècnica del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de l’Ajuntament d’Altafulla han visitat aquest divendres, al llarg del temps d’esbarjo, l’alumnat de l’Institut d’Altafulla amb la finalitat d’informar-los sobre els serveis que ofereix el centre i de les eines amb què disposa per tal d’assessorar en diferents àmbits els joves del municipi i de l’entorn. Així ho ha explicat Sandra Ballester, tècnica de Joventut de l’Ajuntament d’Altafulla que, acompanyada d’una de les dinamitzadores del centre, han pogut recollir també diferents propostes de tallers i activitats que els joves del centre els han traslladat i que es podrien posar en marxa de cara al segon trimestre d’aquest any, entre els mesos d’abril, maig i juny. Aquesta acció s’ha batejat com a “caixa de propostes”.

 

La trobada amb els joves estudiants també ha servit per donar-los a conèixer les activitats que s’organitzen des de l’Aula Jove del PIJ d’Altafulla, amb la col·laboració de la Fundació Privada En Xarxa, que s’emmarquen dintre del programa d’activitats del Pla Local de Joventut 2016-2020, i que van des de tallers de reforç escolar fins a activitats de cuina, manualitats o zumba.

 

La propera activitat és la segona edició de l’Esquiada Jove 2017, que s’organitza des dels Punts d’Informació Juvenil (PIJ) de la Zona TRAC –Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, i Creixell- i que tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de març. Una quarantena de joves del Baix Gaià ja van prendre part en la cita del passat mes de febrer, i la intenció és tornar a omplir les places en aquesta segona convocatòria. De fet, ha estat a demanda dels mateixos usuaris que enguany s’ha impulsat aquesta nova cita. Els joves interessats poden reservar la seva plaça al correu electrònic pijaltafulla@gmail.com. El preu per participar-hi és de 135 euros, i inclou el transport, el forfait per als dos dies, l’assegurança i l’allotjament a mitja pensió a l’Hotel Panorama, a Andorra.

 

El Punt d'Informació Juvenil (PIJ) és un servei municipal i gratuït que té l’objectiu d’informar, orientar i assessorar als joves d’entre 12 i 35 anys sobre tots els temes que siguin del seu interès com ara ensenyament i formació, feina, habitatge, turisme, participació, associacionisme, salut, lleure, cultura i recursos socials. En l’actualitat compta amb un centenar d’usuaris que gaudeixen d’atenció personalitzada presencial, telefònica i on-line sobre aspectes relacionats amb el treball, la formació, l’habitatge, la salut, cultura, participació, l’oci i el lleure, i la cooperació.

 

També poden connectar-se lliurement amb el seu portàtil o fer servir els ordinadors del centre per cercar tota la informació que necessiten al Punt d'Informació Juvenil (PIJ), ubicat a la Pallissa de l’Era de l’Esteve, al carrer Camí de les Bruixes, número 4.

 

El Punt d'Informació Juvenil (PIJ) organitza també xerrades, exposicions, tallers, entre d’altres, relacionats en l'àmbit juvenil. L'horari del servei és de dilluns a divendres, de 16 a 19h. I el telèfon de contacte és 977 65 24 68. També es pot contactar a través del correu electrònic pijaltafulla@gmail.com, i a Twitter @pijaltafulla.


 

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?