Notícies

02/03/2017

La Biblioteca, l’Escola d’Adults i el Teatre Musical de Tarragona organitzen la primera Mostra “Relatast”


La Biblioteca Municipal “Martí Magriñà” d’Altafulla, l’Escola Municipal d’Adults i la Formació Teatre Musical de Tarragona organitzen demà divendres 3 de març, a les 18h, a la seu bibliotecària de les antigues Escoles Teresa Manero la primera Mostra del Taller d’Escriptura Creativa “Relatast”.

 

Aquesta iniciativa ha nascut arran del nou curs d’Escriptura Creativa que començarà a l’Escola d’Adults el proper divendres 10 de març, i que s’impartirà tots els dilluns de 17 a 19h a l’Aula de Formació Aldara d’Altafulla. Els interessats poden inscriure’s de 16 a 19h al centre formatiu, ubicat als baixos del número 4 del carrer Boga d’Altafulla. Per al “Relatast”, es compta amb la col·laboració especial de la Formació d’Arts Escèniques del Teatre Musical de Tarragona, que aportarà una visió interpretativa diferent dels textos. L’activitat inclourà un berenar per a tots els assistents.

 

El taller d’escriptura creativa treballarà l’observació dels detalls com a eines per a expressar emocions, situacions que ens commouen; com desenvolupar una idea, pensament, emoció, així com també s’aprofundirà en els recursos literaris, no com a tècnica a imitar o reproduir, sinó com a eina per trobar la nostra pròpia veu, la nostra manera de comunicar. En les sessions es compartiran els textos que es produeixin i caldrà aprendre a valorar-los de manera positiva i motivadora.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?