Notícies

22/02/2017

El Pleamar Vintage Market s’ampliarà enguany a dues jornades, el 15 i 16 d’abril al Parc Voramar


El que és el primer mercat d’articles de segona mà i vintage de la Costa Daurada, el Pleamar Vintage Market d’Altafulla, s’ampliarà en aquesta tercera edició a dues jornades de celebració que es desenvoluparan els dies 15 i 16 d’abril al recinte habitual del Parc Voramar, a Baix a Mar.

 

L’Associació Cultural Pleamar, organitzadora del certamen, i l’Ajuntament d’Altafulla, ja han obert el període d’inscripcions per a aquesta 3a edició. La mostra està oberta a qualsevol persona o entitat que disposi d’articles de segona mà de caràcter vintage. Les persones interessades poden omplir el formulari de preinscripció que es pot trobar a l’inici de la pàgina de Facebook de “Pleamar Vintage Market”. També es poden adreçar al correu electrònic pleamarmarket@gmail.com. D’entre totes les persones que s’hi apuntin, l’organització en farà una selecció. Des de l’organització, s’ha deixat clar que “es prioritzarà la gent del municipi per fomentar el comerç local sempre i quan s’adeqüi a la filosofia del mercat”.

 

La principal novetat d’aquesta edició és l’ampliació del mercat a dos dies. L’horari serà de 10:30h a 21:00h, el dissabte; i 10:30h a 14:00h, el diumenge. En les properes setmanes es donaran a conèixer els grups musicals vintage que participaran a la trobada. Més enllà de la música en directe amb un ampli cartell al llarg de les dues jornades, la mostra tornarà a acollir foodtrucks, la zona de vinils “vinil corner”, i la zona infantil “kids zone”.

Fotos de Salva Pou.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?