Notícies

09/02/2017

El Casal La Violeta acull demà la fase classificatòria per al 8è Campionat d’Scrabble Escolar en Català dels Països Catalans


El Casal La Violeta d’Altafulla acollirà demà divendres 10 de febrer, a partir de les 15:30 fins les 18h, la fase classificatòria per al 8è Campionat d’Scrabble Escolar en Català dels Països Catalans. Hi participaran un total de 30 parelles d’Altafulla i Torredembarra de les quals se’n classificaran deu per a la final que se celebrarà el 25 de març al Prat de Llobregat.


El passat 19 de gener uns 150 nois i noies de 5è i 6è de Primària dels col·legis La Portalada i El Roquissar d’Altafulla ja van realitzar un assaig del joc d’scrabble amb la intenció de preparar-se per a aquesta fase prèvia que es durà a terme demà a Altafulla. Abans de començar, en Francesc Gallén, de la Federació Internacional d’Scrabble en Català, va explicar el reglament, la normativa i la importància de ser respectuós amb els altres jugadors i jugadores. Segons Àngels Ribé, responsable del Club d’Scrabble Altafulla Link, “tots i totes van construir força paraules, es va fer algun scrabble i algunes parelles van acabar el joc completament”. “La gran majoria van gaudir molt d’aquesta experiència, pensant quines paraules es podien formar amb les set fitxes amb què disposaven, entrecreuant paraules i, sobretot, sumant punts i més punts”, ha explicat.


Aquest nou contacte amb el joc haurà servit per escalfar motors abans de la fase classificatòria que es farà demà a la Violeta. Aquesta prèvia és classificatòria per al 8è Campionat d’Scrabble Escolar en Català dels Països Catalans, que se celebrarà al Prat de Llobregat el proper 25 de març. L'any 2016 Altafulla ja va tenir representació al Campionat de Catalunya, i s’espera, des de l’organització, que aquest any se n’incrementi el nombre. La inscripció és gratuïta.


L’organització va a càrrec del Club Scrabble Altafulla Link amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?