Notícies

08/02/2017

L’Escola d’Adults posarà en marxa al març dos nous mòduls d’escriptura creativa i jardineria


L’Escola Municipal d’Adults d’Altafulla ampliarà el proper mes de març l’oferta educativa del centre amb la posada en marxa de dos nous mòduls d’escriptura creativa i jardineria. Pel que fa al primer, es tracta d’un curs de 30 hores que s’impartirà a l’Aula de Formació Aldara (carrer Boga, 4) tots els divendres al matí, de 9 a 11h, a partir del 10 de març.

 

El mòdul d’escriptura creativa treballarà l’observació dels detalls com a eines per a expressar emocions, situacions que ens commouen; com desenvolupar una idea, pensament, emoció, així com també s’aprofundirà en els recursos literaris, no com a tècnica a imitar o reproduir, sinó com a eina per trobar la nostra pròpia veu, la nostra manera de comunicar. En les sessions es compartiran els textos que es produeixin i caldrà aprendre a valorar-los de manera positiva i motivadora.

 

Pel que fa al de jardineria, es tracta d’un curs de 30 hores que s’impartirà a l’Era de l’Esteve (carrer Onze de Setembre) tots els dimecres a la tarda, de 17 a 19h, a partir de l’1 de març. El mòdul de jardineria s’estructura en quatre eixos principals:

 

Disseny i projecció d'un jardí: Teoria i pràctica del disseny d'un jardí i realització del projecte.

 

Arboricultura moderna: Biologia de l'arbre, tipus de creixement, i gestió integral de l'arbrat ornamental.

 

Jardineria sostenible: Normes i fonaments d'un jardí sostenible.

 

Maquinària de jardineria: Manteniment de moto-serra, desbrossadora, entre d’altres eines.

 

Les inscripcions per ambdós cursos ja es poden formalitzar a l’Aula de Formació Aldara, a la planta baixa del carrer Boga número 4 d’Altafulla, al barri marítim, tots els dimarts de 16 a 19h; per telèfon, al 977 65 10 85; o enviant un correu electrònic a escolaadults@altafulla.altanet.org.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?