Ets a: Portada > Instal·lacions esportives

Instal·lacions esportives

Instal·lacions
La xarxa d’instal·lacions esportives d’Altafulla és molt important si ho comparem a la grandària de la població. Un poliesportiu de nova creació, un estadi municipal de futbol, tres centres educatius amb les seves corresponents pistes poliesportives i gimnasos, una piscina municipal descoberta, un Club Marítim i, sobretot, un entorn privilegiat per a la pràctica esportiva, fan d’Altafulla un indret ideal per a gaudir de l’activitat física de forma continuada o puntual.
Poliesportiu Municipal
En funcionament des de l’any 2008, és una instal·lació moderna que serveix de seu per a esdeveniments esportius en sala més destacats que es realitzen a la nostra població. Situat a la zona esportiva-educativa d’Altafulla té fàcil accés des de la carretera que ens uneix amb Tarragona, i gaudeix d’aparcament públic gratuït a 50 metres de l’edifici. Quatre vestidors per als equips, i dos per als àrbitres, amb zones annexes com el gimnàs i la cafeteria, fan del poliesportiu d’Altafulla, una instal·lació moderna on els esportistes trobaran tot allò que necessiten per a una competició d’alt nivell.
A més, i com a valor afegit, el Poliesportiu Municipal d’Altafulla se situa just al centre de la zona esportiva-educativa. Aquesta zona està formada per l’Escola El Roquissar, el Poliesportiu, l’Institut Altafulla i l’Estadi Municipal Joan Pijuan, tots al llindar de l’un amb l’altre. Per això, els participants d’un gran esdeveniment esportiu poden fer servir aquestes instal·lacions sense necessitat de desplaçaments per als seus entrenaments o escalfaments.
Horari
Ús del gimnàs:
De dilluns a divendres, de 9:00 a 13:00 h, i de 16:00 a 22:00 h. Sessions de musculació monitoritzades (20 € mensuals per a socis i sòcies).
Classes de manteniment i tonificació:
Dilluns, dimecres i divendres, de 9:15 a 10:15 h; i dimarts i dijous, de 15:15 a 16:15 h.
Ús de la pista:
De dilluns a divendres, de 22:00 a 00:00 h.
Club Marítim Altafulla
El Club Marítim Altafulla, situat a peu de platja al sud del barri de les Botigues de Mar, va ser inaugurat l’any 1977. Des de llavors, ha estat un centre esportiu molt actiu, però especialment els darrers anys, en els quals les competicions de màxim nivell nacional i internacional (Campionat del Món de Windsurf 1998) s’han anat succeint. Les instal·lacions del Club Marítim d’Altafulla consta de:
  • Concessió administrativa per utilitzar la platja pel varat de les embarcacions i sortida abalisada, amb servei de grua-tractor pel varat d’embarcacions de motor fins a 6-7 metres d’eslora, servei de salvament i aigua dolça per al rentat.
  • Casa-Club pròpia amb zona de reunió exclusiva pels socis, oficines i vestidors, i un restaurant que té un espai obert al públic.
  • Tres magatzems per a embarcacions als baixos de la Casa-Club i pati per a hivernada d’embarcacions.
  • Pistes de tennis, frontó, pàdel i poliesportiva.
  • Vestidors per a homes i dones.

Altres
Estadi Municipal Joan Pijuan
Aquesta instal·lació és la seu del Centre d’Esports Altafulla. L’espai està situat a 70 metres del Poliesportiu Municipal d’Altafulla. El terreny de joc és de gespa artificial de tercera generació, i té unes dimensions de 94 metres de llargària, 59,5 metres d’ample, i compta amb una franja de 2 metres d’ample extra a la banda de les graderies, i de 2,5 metres a la banda de les banquetes.

L’àrea de darrera de les porteries és de 2,5 metres d’ample.
La seva tribuna coberta té una capacitat per a 700 persones, amb seients per als aficionats a la zona central. 
Piscina Municipal
Altafulla gaudeix d’una Piscina Municipal. La instal·lació, a mig camí entre el centre del poble i la platja, consta d’una piscina de 25 per vuit metres amb vestidors per a homes i dones.
Horari (obert des del 24 de Juny al 3 de Setembre)
Escola La Portalada
Dues pistes poliesportives i una sala polivalent són els elements que conformen l’equipament esportiu d’aquest centre educatiu.
Escola El Roquissar
Inaugurada l’any 2007, consta d’una pista poliesportiva, vestidors i un gimnàs de 20 x 20 metres. A tocar del Poliesportiu Municipal pot ser un dels llocs idonis per als entrenaments i escalfaments dels possibles competidors del Pavelló.
Institut d’Altafulla
Inaugurat l’any 2008, està situat entre el Poliesportiu Municipal i el Camp d’Esports. Igualment consta d’una pista poliesportiva i una sala polivalent, en aquest cas, és de 20 x 30 metres. Pot tenir les mateixes utilitats que les instal·lacions d’El Roquissar.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?