Ets a: Portada > Transports

Transports

Altafulla és una vila mediterrània amb arrels medievals que es troba a deu minuts de Tarragona i a una hora de Barcelona. La seva situació a l’eix Mediterrani (antiga Via Augusta dels romans) és lloc de pas necessari per als qui es dirigeixen al sud de la costa espanyola i per als qui volen endinsar-se cap al centre de la península Ibèrica.
 
Amb avió:
L’aeroport de Reus està a 20 minuts i el de Barcelona–El Prat, a 45 minuts.
 
Amb ferrocarril:
L’estació del tren d’alta velocitat està a 20 km, amb trens cada hora en direcció a Barcelona (30’), Madrid (2h 45’) i Sevilla (4 h). També té un baixador per a la línia de tren convencional que cada 30 minuts l’uneix amb el centre de Barcelona en menys d’una hora; amb Tarragona, en cinc minuts, i amb Port Aventura i Salou, en 30 minuts.
 
Amb cotxe:
Sortida 32 de l’autopista AP7 (autopista que uneix Europa amb l’estret de Gibraltar) i amb enllaç directe amb l’autovia A7.
 
Amb autobús:
Hi ha línies regulars a Barcelona amb l’empresa Planas i, a Lleida i Saragossa, amb l’empresa Hife. També hi passa la línia 9 del bus urbà de Tarragona per la parada Aiguamolls del Gaià (d’Altafulla fins al circ romà i les muralles de l’Imperial Tarraco), així com la línia d’autobusos El Penedès en direcció a Tarragona-Salou-Port Aventura.
 
CONSULTEU ELS HORARIS:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?