Ets a: Portada > L'equipament

L'equipament

La Biblioteca Pública d’Altafulla "Martí Magriñà" es va inaugurar l‘11 de novembre de 1986. La biblioteca forma part del sistema de lectura pública de Catalunya. Actualment compta amb un fons de més de 13.000 volums, que engloba llibres, publicacions periòdiques (diaris i revistes) i material audiovisual (cd's i dvd's) de totes les temàtiques i per a totes les edats i públics. Amb una mitjana diària de 47 visites diàries (dades de 2013).

A més d'aquest elevat ús, la biblioteca manté una programació estable d'activitats, una aposta clara per la promoció cultural dels vilatans d'Altafulla.

La biblioteca està equipada amb tres ordinadors d'accés públic per a consulta d'Internet i processador de textos, i un opacs per consulta de fons. Disposa també de servei wi-fi d'ús públic.  Les persones fins a 14 anys poden usar l’accés a Internet prèvia autorització escrita d’un adult responsable (pare, mare o tutor/a), que es formalitzarà a la Biblioteca.

LA BIBLIOMAR

Durant els mesos de juliol i agost, la Biblioteca amplia els seus serveis a la platja, mitjançant el servei de BIBLIOMAR. La biblioteca aplega part del fons més atractiu (revistes, novel·les, contes, biografies...) i els ofereix als banyistes de la platja.

OBJECTIUS

Els nostres objectius venen predeterminats pel Manifest de la Unesco de la Biblioteca Pública amb l'objectiu que des de qualsevol punt de servei puguem respondre a les necessitats que ens siguin plantejades. La biblioteca té com a objectius satisfer les necessitats de lectura, coneixement, informació i lleure dels seus usuaris; així com promocionar la lectura i esdevenir un centre d'accés a les noves tecnologies de la informació.

Les biblioteques són obertes a tothom i el seu contingut i serveis estan pensats per a institucions, empreses i persones de totes les edats, independentment de la seva situació laboral, de la seva professió, del seu origen. L'accés a les biblioteques és totalment lliure i gratuït.

HORARI
De dilluns a divendres de 16 a 20h.

Juliol i agost
S'informarà depenent dels horaris d'obertura de la Bibliomar.

EL FONS
A data de 31 de desembre de 2013, la Biblioteca d'Altafulla "Martí Magriñà" compta amb un fons de 13.000 documents. Per consultar el fons de la biblioteca cal que seleccioneu Altafulla en el següent enllaç:
http://elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/

Per tal de conèixer el funcionament del catàleg no us perdeu aquest vídeo

CONDICIONS

Ubicada en un edifici d'una planta, la Biblioteca compta amb uns 69 m² d'ús exclusiu de biblioteca. En una sola planta baixa es troba el taulell d'informació; referència i préstec; la zona de publicacions periòdiques; material audiovisual; col·lecció local; zona infantil; zona juvenil i la zona d'adults (ficció i coneixements); fons de referència, i l'espai de treball intern.

En un edifici annex, la Biblioteca compta amb uns 80 m² de magatzem i dipòsit de llibres extern al centre (que comprenen dues sales de l'antiga Llar d'infants Francesc Blanch). La biblioteca compta amb un total de 25 punts de consulta i estudi.
 

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?