Ets a: Portada > Activitats

Activitats

Foment de la lectura
Per tal de col·laborar en el foment de la lectura, la biblioteca organitza els clubs de lectura:

CLUBS DE LECTURA

Els clubs de lectura són una activitat d'animació a la lectura adreçada a lectors de diferents edats. Són un grup de lectors i lectores que llegeixen a la vegada un llibre acordat prèviament i proporcionat per la biblioteca. Un cop llegits, els llibres es comenten entre tots moderats per un coordinador.

En els clubs es debatrà sobre el què s'ha llegit: estil literari, acció, personatges, sensacions i, fins i tot, experiències personals que s'hagin vist reflectides. Es compartirà la lectura amb els companys/es del grup.

COM ACONSEGUIR EL LLIBRE?

La biblioteca proporcionarà el llibre al lector/a de manera gratuïta mitjançant el fons de la pròpia biblioteca o demanant-lo en préstec a les altres biblioteques.

ASSISTÈNCIA ALS CLUBS DE LECTURA

Per tal de que el club pugui funcionar de manera dinàmica i constant, es requerirà el compromís d'assistència a cada una de les trobades mensuals. Per tal de fomentar el diàleg i l'intercanvi d'opinions, un club de lectura no excedirà d'un màxim de 20 persones.

COORDINADOR

La coordinadora/or s'encarrega de proporcionar als membres del grup una guia sobre l'autor i la seva obra. A partir d'aquí, el coordinador aporta la seva visió i opinió, i fomenta la reflexió i el diàleg. El coordinador proposa un seguit de llibres a comentar i la tria es farà en equip.

A on ens trobem? A quina hora?
Ens trobem a la Biblioteca. Cal consultar la programació dels diversos clubs per veure el dia i l'hora de trobada de cadascun d'ells.

EL CLUB DE LECTURA UNIVERSAL vol ser una proposta de debat sobre la literatura clàssica i actual. Un viatge que abraci tot el món literari. Llegirem tres autors clàssics, tres autors contemporanis i tres autors catalans. Que recorreran tots els paisatges i que escoltaran els personatges mitjançant els quals es construeixen ficcions. Aquest club s'adreça a persones que tenen interès en conèixer una panoràmica universal de la literatura d'avui i de sempre. S'intenta recollir títols prou diversos com per tenir una panoràmica general que enriqueixi el gaudi per la lectura. Les trobades són mensuals, el darrer dijous de cada mes a les 19 h. El coordina Helena Cobos.

EL CLUB DE LECTURA DE NOVEL·LA NEGRA vol reunir un grup de persones, interessades en la lectura, per tal de comentar el mateix llibre i d’intercanviar experiències. Si t'apassionen les novel·les plenes de misteris i delictes pendents de resoldre? De policíes, detectius i jutges que cerquen la resolució de crims impossibles? Les trobades són mensuals, el primerr dilluns de cada mes a les 19 h. El coordina Marisa Mendez-Vigo. Si vols compartir les lectures d'autors de novel·la negra, vine al CLUB DE LECTURA de GÈNERE NEGRE de la Biblioteca.

EL CLUB DE LECTURA D'ASSAIG és un espai d'intercanvi i reflexió distesa que vol ajudar-nos a entendre millor la societat en que vivim. Us proposem una lectura mensual, sobre temes tan universals com l'amor, l'ètica, l'economia, l'art, la ciència, etc. Les trobades són mensuals, el primer dimecres de cada mes a les 19 h. El coordina Helena Cobos. Si t'agrada dir la teva i t'enriqueix escoltar els altres, fes un pensament i vine!

Com hi pots participar?
Et pots informar trucant a la Biblioteca 977 651 176 o per correu electrònic altafullallegeix@gmail.com

Incentivació a la lectura
Per a la incentivació i motivació de la lectura dels usuaris infantils i juvenils, fem l’Hora del Conte i diferents activitats i tallers temàtics.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?