Activitats esportives

27/09/2014

Altafulla inaugurarà aquest dissabte el nou Parc de BTT


El parc de Safranars d’Altafulla també serà a partir d’aquest dissabte un Parc de BTT.Una instal·lació molt esperada pels més menuts i no tan, del municipi, des que el regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, ho anunciés el passat mes de gener.
L’activitat frenètica de l’estiu a la vila, però, ha endarrerit els terminis de finalització de les obres. Uns treballs que finalment veuran la llum aquest cap de setmana, i que permetran a joves i als que no ho són tant un nou espai alternatiu d’oci i activitats física.
Guillermo Alonso s’ha mostrat il·lusionat de poder obrir les seves portes després de tots aquests mesos. Ha reconegut que es tracta d’una “activitat pionera i que servirà de referent a molts altres municipis de la zona”. El circuit va destinat, principalment, a infants d’entre 6 i 12 anys.
La inauguració tindrà lloc al voltant de les 12 del migdia. Abans, se celebrarà una bicicleta popular per a tothom que hi vulgui participar. La sortida del recorregut tindrà lloc a dos quarts de 12 del matí des de l’Era del Castell.
Cartell Bicicletada popular i Inauguració


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?