Activitats esportives

26/09/2014

La regidoria d’Activitat Física i Esport d’Altafulla convida les entitats a formar equips per participar en la propera edició del Triatló SERTRI


Els Jocs del Mediterrani Tarragona 2017 van descobrint poc a poc nous detalls. Ara per ara, la principal tasca dels municipis que hi prendran part passa per la captació de voluntaris. Una feina prou fàcil a Altafulla, donada la predisposició que sempre ha demostrat la ciutadania. El municipi del Baix Gaià acollirà l’esport del Triatló. Segons el regidor responsable, Guillermo Alonso, “la millor prova, sense cap mena de dubte”, ja que permetrà als vilatans viure-ho en primera persona com “una oportunitat única que no es tornarà a repetir”, a banda de traduir-se en una promoció i difusió molt important de la vila al tractar-se d’una prova exterior.
Són moltes les activitats i competicions que ha organitzat o en les que hi ha col·laborat la regidoria d’Activitat Física i Esport en matèria de triatlons de cara a aquests Jocs Mediterranis. Una camí que continua en marxa i que l’any vinent oferirà una cita “importantíssima” al municipi. Ja és oficial que Altafulla acollirà el Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic 2015. Una competició en què acollirà els millors triatletes d’Espanya i del món.
Mentrestant, les propostes en aquesta mateixa línia no s’aturen. Ara fa unes setmanes se celebrava el primer Mini Triatló i el Triatló SERTRI. Dues iniciatives que encara tenen continuïtat a dia d’avui. D’una banda, el consistori ha estat convidat per la Federació Catalana de Triatló com a ponent en d’altres municipis per explicar la seva experiència en aquest Mini Triatló. I, d’altra banda, ja encara la propera edició del SERTRI, que es preveu per a finals de maig o principis de juny. En aquest darrer cas, Guillermo Alonso ha convidat les entitats a formar equips per participar-hi.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?