Activitats esportives

23/09/2014

Altafulla disposarà de camp de gespa artificial a l’Estadi Municipal


Altafulla tindrà camp de gespa artificial. Una reivindicació històrica al municipi i que molt sovint ha generat polèmica entre entitats i formacions polítiques, i que finalment serà una realitat el proper 2015.
La decisió s’ha pres aquest dimarts durant la comissió d’Hisenda. Segons ha explicat l’alcalde, Fèlix Alonso, un increment puntual en la recaptació de plusvàlues permetrà assumir la redacció del projecte i fer servir el romanent per actualitzar altres espais de la instal•lació com poden ser els vestuaris. La proposta presentada pel govern ha estat aprovada per unanimitat.
Per la seva banda, el regidor d’Activitat Física i Esports, Guillermo Alonso, s’ha mostrat molt feliç i satisfet “d’haver trobat una solució a una de les principals reclamacions de la ciutadania”.
També han expressat la seva satisfacció el president, Francesc Julià, i la secretària, Cristina Magriñà, del CE Altafulla. L’entitat celebrava l’any passat el seu 90è aniversari, una efemèride que de ben segur tornaran a celebrar el proper any sobre la gespa.
El consistori iniciarà ara els passos legals necessaris per posar en marxa l’avant-projecte d’instal·lació de gespa artificial a l’Estadi Municipal i actualitzar diferents indrets i equipaments. S’hi destinarà un import de 400.000 euros.
Un cop complerts els terminis legals de redacció i publicació, s’obrirà el concurs d’ofertes per a la realització de les obres.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?