Activitats esportives

19/08/14

Gairebé setanta triatletes participen al 1r MiniTriatló d’Altafulla


La primera edició del MiniTriatló d’Altafulla ha tingut lloc aquest diumenge i ha suposat un nou èxit. Es tractava d’una prova organitzada pels Atletes d’Altafulla juntament amb l’Ajuntament del municipi i anava adreçada a participants nascuts entre els anys 2002 i 2005. La prova va tenir lloc a la Piscina Municipal d’Altafulla a partir de les 9 del matí.

El nombre final de participants va ser de 69, dels quals 25 pertanyien a les categories femenines. Això dóna per assolit un dels objectius de la organització, des d’on s’afirmava fa uns dies que es volia potenciar la importància de l’esport femení. Pedro Hidalgo, membre del col•lectiu dels Atletes d’Altafulla i organitzador de la cita esportiva de caràcter no competitiu, s’ha mostrat molt satisfet amb l’esdeveniment.

La intenció des de l’organització és repetir la prova de cara a l’estiu de l’any vinent, tot i que afirma que s’intentarà fer amb més antelació que aquest any, quan la idea va ser proposada fa encara no un mes. Entre participants i públic assistent la xifra de persones involucrades se situa entre les 200 i 250.

Es tractava d’una activitat d’estiu orientada cap als Jocs del Mediterrani de 2017, on Altafulla acollirà aquesta mateixa disciplina, i per la qual fa anys que s’està preparant.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?