Activitats esportives

14/08/2014

Darrers preparatius per al I Mini-Triatló d’Altafulla


Últims preparatius per a la primera edició del Mini-Triatló d’Altafulla, que tindrà lloc aquest diumenge 17 d’agost a partir de les 09.00h. a la Piscina Municipal d’Altafulla. Es tracta d’una prova organitzada pel col•lectiu d’Atletes d’Altafulla, que compta amb el suport i la implicació de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament.

El Mini-Triatló, com el seu nom indica, va dirigit a tots aquells nens i nenes nascuts entre els anys 2002 i 2005, ambdós inclosos. De moment ja s’ha superat la cinquantena d’inscripcions, amb una àmplia representació femenina, però està previst que entre aquest dijous i divendres la xifra s’incrementi més encara. Aquestes s’han de fer a la Gelateria La Perla juntament amb l’abonament de dos euros per persona. Cal destacar que les places es veuran limitades a 20 participants per cada any i categoria. L’organització ja ha advertit que no s’acceptaran inscripcions fora del termini establert.

La prova, que no serà competitiva, donarà el tret d’inici de bon matí a les instal•lacions de la piscina. La transició de la natació al ciclisme tindrà lloc a la cantonada del Carrer Alcalde Pijuan amb Passeig Lluís Companys. Precisament les bicicletes rodaran en aquest indret. Finalment, el tram de cursa a peu transcorrerà per la vorera i un carril del mateix carrer Alcalde Pijuan.

Serà la primera vegada que Altafulla veurà a nens i nenes disputant una prova de l’esport de moda. L’Ajuntament ha dit que, més enllà de ser una activitat d’estiu, està orientada als Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017, ja que Altafulla n’és seu i acollirà la prova de triatló, per la qual fa anys que s’està preparant.

L’organització de l’esdeveniment ha anunciat que el desenvolupament del Mini-Triatló no afectarà de manera directa ni al 100% la circulació de vehicles. Tant Atletes d’Altafulla com consistori han informat que només influirà a aquells cotxes que desitgin anar a la platja, que en lloc de passar pel carrer Alcalde Pijuan hauran de baixar pel carrer del Mar.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?