Activitats esportives

31/07/2014

Arriba la 5ena edició de l'Altafulla Beach Volley


L'atenció del vòlei platja català se centra aquest cap de setmana 2 i 3 d’agost a Altafulla, on tindrà lloc la cinquena edició de l'Altafulla Beach Volley. Un dels tornejos amb major participació del territori català arriba un any més com a prova puntuable per al Campionat de Catalunya 2x2 d'aquest 2014 i al mateix temps, puntuable per al Campionat d'Espanya. La prova d'Altafulla és la penúltima abans de la gran final que tindrà lloc el proper 7 d'agost a la Platja de l’Arrabassada de Tarragona.

La d'Altafulla serà la sisena parada del Circuit Català 2014 que arriba a la localitat del Baix Gaià amb més emoció que mai per conèixer el desenllaç final del Rànquing català que donarà entrada a la final del Campionat de Catalunya a les vuit millors parelles després de la prova altafullenca.

Una prova d'Altafulla que tindrà un gran volum de participació tant en la categoria femenina com en la masculina. El quadre femení comptarà amb la presència de les duples millor situades aquest any en el Rànquing i que s'han repartit les victòries en les anteriors cinc proves Open homologades celebrades del Circuit Català. Així, ens trobem amb les líders del Rànquing català, Virgínia Carmona-Rebeca Fernández, seguides de la parella formada per Elena Biosca i Raquel Brun, una victòria per a cadascuna en aquest Circuit 2014. Un torneig femení que també comptarà amb parelles campiones de Catalunya en alguna de les últimes edicions com les bàltiques Erika Kliokmanaite-Erika Pudri el 2013 o les catalanes Carla Martínez-Marta García en 2010 i 2011.

I si en el torneig femení el nivell serà molt elevat, el masculí comptarà amb la participació de parelles que dotaran Altafulla d'un gran espectacle. Així arriben des de Fuengirola els actuals subcampions d'Espanya, Ignacio Batallen-Miguel Ángel d'Amo, que s'uniran a les primeres espases del Rànquing català com Da Silva-Salvador, Roca-Rosell i Corretja-Badosa en un torneig molt obert i emocionant, pel que s’ha vist fins ara en el Circuit Català on Gerard Aguilà-Yamil Yanes, Agustín Corretja-Lluís Badosa i Jordi Roca-Juan Miguel Rosell, s'han repartit les victòries en el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2x2 sènior més igualat de les últimes edicions.

Podeu rebre més informació a www.altafullabeachvolley.com.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?