Activitats esportives

24/07/2014

Altafulla acollirà el Campionat d'Espanya de Triatló Olímpic el 2015


Altafulla tornarà a ser el principal focus del triatló espanyol al setembre del 2015. En aquesta ocasió, tant el municipi com la Federació Espanyola de Triatló (FETRI) han anat un pas més enllà. Acollirà la prova del Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic; és a dir, la màxima prova a nivell estatal. Durant els darrers dos anys, Altafulla havia estat seu de competicions en categoria Sprint, i ara ha arribat el moment de seguir creixent i albergar la prova superior.

Les categories que hi participaran seran l’elit, la sub23, els grups d’edat i el paratriatló. És tota una fita que una prova d’aquestes característiques, de distància olímpica, tingui lloc a un petit poble com és l’altafullenc, tal i com ha remarcat el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, Guillermo Alonso.

La FETRI ha volgut premiar així la bona organització i el bon treball demostrat als esdeveniments anteriors i donar un vot de confiança i un major grau de responsabilitat al municipi, que en els darrers anys s’està consagrant com un focus molt representatiu del triatló estatal.

Aquest campionat tindrà lloc durant la primera quinzena del mes de setembre, en una data exacta que encarà està per determinar entre aquestes dues setmanes, i la seva data també és un detall que portarà el màxim nivell possible a la prova, la de més alt rang d’Espanya. Això és degut a què el 20 de setembre tindrà lloc la final de la copa del món, i és per això que per raons temporals la prova d’Altafulla és idònia perquè els millors triatletes ultimin la seva posada a punt de cara a la prova internacional del dia 20.

Cal recordar que tots aquests esforços i la concessió de totes aquestes proves del triatló tenen com a gran objectiu la preparació per al gran repte del juliol del 2017, amb motiu dels Jocs del Mediterrani, on la prova del Triatló tindrà lloc a Altafulla.

D’altra banda, ja s’ha obert el període d’inscripcions per al campionat de triatló SERTRI Altafulla, que se celebrarà el 14 de setembre d'aquest any, i que co-organitzen la Cadena SER, la Federació Espanyola de Triatló i l’Ajuntament d’Altafulla.

Podeu tramitar les inscripcions aquí
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?