Activitats esportives

16/07/2014

Obertes les inscripcions per al 3x3 de Bàsquet


El Club de Bàsquet Altafulla ja ha obert les inscripcions per participar al Torneig 3x3 de Bàsquet, que organitza juntament amb l'àrea de Turisme de l'Ajuntament d'Altafulla. Tot un clàssic de l’esport estiuenc al municipi. Enguany celebrarà la seva 21ena edició, que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d’agost al Parc del Canal, a les pistes habituals de cada any. L’horari de competició serà de les 18 a les 21 hores.

Aquest termini per inscriure’s romandrà obert fins el dia 6 d’agost, i es pot realitzar a l’Oficina de Turisme de Baix a Mar, a la Plaça dels Vents, o per correu electrònic, adreçant-se al de l’entitat, cbaltafulla@gmail.com. Per resoldre qualsevol dubte o rebre més informació, la via de contacte és també aquesta adreça.

El preu d’aquesta inscripció és de 30 euros. També s’ofereix la possibilitat d’apuntar-s’hi el mateix dia de l’inici del campionat, de dos quarts de cinc a dos quarts de sis de la tarda, però amb un cost de cinc euros més.

Cada equip que hi vulgui participar haurà d’apuntar a quatre esportistes, i escollir la seva categoria, Mini (nascuts fins al 2003), Bàsquet (entre el 1999 i el 2002) o Adults, pels nascuts al 1998 o abans.

Full d'inscripció
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?