Activitats esportives

09/06/2014

Obert el període de preinscripció per als cursets de natació


L'Àrea d'Esport i Activitat Física de l'Ajuntament d'Altafulla ha obert avui dilluns 9 de juny el període de preinscripció per als cursets de natació 2014 que tenen lloc a la piscina municipal, equipament que s'ha renovat totalment per oferir un millor servei als usuaris. El termini de preinscripció és del 9 al 16 de juny, i la documentació s'ha de lliurar a l'Ajuntament d'Altafulla, de dilluns a divendres, de 9 a 14h; i dimarts i dijous, de 17 a 19h.

Com l'any passat, per tal d'evitar les cues que es feien, s'ha optat per fer una preinscripció. A partir del 18 de juny, s'enviarà un correu electrònic comunicant el dia i l'hora perquè pogueu formalitzar la inscripció. Els cursets començaran el dia 30 de juny. Hi ha quatre torns:

- Del 30 de juny a l'11 de juliol
- Del 14 al 25 de juliol
- Del 28 de juliol al 8 d'agost
- De l'11 al 22 d'agost

I s'ofereixen els cursets de natació per a petits, de 2 i 3 anys; de natació d'iniciació I, per a nens i nenes que no suren dintre de l'aigua; de natacó d'iniciació II, per a nens i nenes que sí que suren dintre de l'aigua, i de natació III, perfeccionament i adults, adreçat a nens i nenes menors de 10 anys que saben nedar, a partir de 10 anys i adults.

Preinscripció als cursets de natació 2014 
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?