Activitats esportives

22/05/2014

El 31 de maig, Diada del Bàsquet al Pavelló d'Altafulla


El bàsquet serà el protagonista a Altafulla el proper 31 de maig. L’entitat esportiva altafullenca ha posat en marxa els preparatius per tenir-ho tot a punt per a la Gran Diada del Bàsquet.

En aquesta ocasió, però, no només hi seran presents els diferents conjunts de l’entitat, sinó que també està prevista la participació d’una quarantena d’equips d’arreu del territori. I és que la cita és ben especial. El Club Bàsquet Altafulla celebra tres anys des de la seva creació. Es va posar en marxa la temporada 2011-2012 amb dos equips cadets, formats per alumnes de l’institut; i la temporada 2012-2013 ja comptava amb 9 equips, els quals acollien infants des de P5. Aquesta temporada, ha passat del centenar de jugadors de l’any passat als més de 130 d’enguany.

En aquest dia hi participen tots els equips del Club Bàsquet Altafulla, i d'altres entitats, amb un total aproximat de 400 jugadors i jugadores d’Altafulla i d’altres poblacions de Tarragona. Jornada completa d’esport, dinar inclòs, en què, a més, hi poden prendre part tots els enamorats d’aquest esport en les activitats lúdiques que s’organitzen per la tarda (jocs, concursos, partits, entre d'altres.

Abans, però, la competició dels diferents conjunts continua en marxa. El club afronta ara el tram final de la temporada. De fet, a molts dels conjunts només els queden pendents un o dos partits. Tot i això, durant tot aquest mes de maig, l’entitat té prevista la participació a diferents tornejos amistosos.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?