Activitats esportives

13/05/2014

Tres entitats esportives coorganitzen el Campus Altafulla Estiu 2014


El Club Bàsquet Altafulla, el Club Futbol Sala Altafulla i el Centre d'Esports Altafulla han unit esforços per posar en marxa aquest estiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament i Altafulla Ràdio, el Campus Altafulla.

La voluntat és optimitzar recursos, i reduir l’oferta en un municipi amb una demanda limitada. A més, donen als infants la possibilitat de conèixer l’ampli ventall d’esports que es practiquen al municipi.

El campus donarà el tret de sortida el 23 de juny i s’allargarà fins l’1 d’agost. Cinc setmanes d’esport i diversió, en què els infants, a banda de practicar el bàsquet, el futbol sala, i el futbol, també podran gaudir d’activitats a la piscina, excursions, jocs, tallers, psicomotricitat, i gimcanes, entre moltes d’altres.

Les tres entitats també mantenen relacions amb els Atletes, La Penya Ciclista, i el Club de Tennis Taula, amb la voluntat que un cop a la setmana puguin col·laborar en els diferents tallers donant a conèixer la seva activitat.

El campus tindrà lloc de dilluns a divendres de 9 del matí a 14h, amb servei opcional d’acollida de 8 a 9 del matí, i amb servei també opcional de dinar de 14 a 15h.

Els preus varien en funció de l’opció escollida, i hi ha descomptes per als socis, els germans, i per la continuïtat en la participació al campus. Les inscripcions ja són obertes. Les persones interessades poden rebre més informació a través dels correus electrònics cbaltafulla@gmail.com, cfs.altafulla@hotmail.com, o cealtafulla@gmail.com.

Descarregueu-vos el cartell del Campus Altafulla


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?