Activitats esportives

24/03/2014

Altafulla, capital de les curses d'orientació


L’orientació va ser la gran protagonista a Altafulla el cap de setmana del 15 al 16 de març. El Rogaine Altafulla-Baix Gaià va acollir un total de 130 participants d’arreu de Catalunya el dissabte; i el diumenge va ser el torn de la Cursa d’Orientació i la Copa Tarragona, on hi van prendre part al voltant de 300 persones, entre infants i adults.

Era la segona vegada que Altafulla acollia una prova de rogaining. La primera va tenir lloc el mes de desembre del 2012, mentre que el 2013 va ser un any d’impàs en què no es van poder concretar dates. La intenció de la regidoria d'Esport és tirar endavant el projecte i consolidar-lo com una nova alternativa esportiva al municipi. De fet, ja s’ha parlat amb el Club Aire Lliure i el Club Montsant de tornar-lo a repetir, si no és a finals d’aquest any, a principis del 2015.

Pel que fa a les curses d’orientació, el regidor Guillermo Alonso ha explicat que van molt lligades al projecte lúdic-educatiu que es desenvolupa als centres escolars altafullencs. Professionals del Club Montsant hi imparteixen classes teòriques i pràctiques d’interpretació de mapes i de curses d’orientació per introduir els infants en aquesta modalitat esportiva.

Descarrega't aquí les fotos realitzades per Jean Segovia
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?