Activitats esportives

20/08/2012

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania per participar com a voluntaris en l’organització del II Triatló d’Altafulla


El circuit SERTRI, organitzat per la Cadena Ser i la Federació Espanyola de Triatló, tornarà a fer parada a Altafulla el proper 30 de setembre. Després de l’èxit de l’any passat, tant a nivell organitzatiu com a nivell de participació amb més de 500 atletes, l’Ajuntament d’Altafulla ha tornat a apostar per ser, per segon any consecutiu, una de les seus del campionat. El circuit es va iniciar a Cartagena el passat 3 de juny, i fins a dia d’avui ha passat per Banyoles (16 juny), Avilés (1 de juliol), Valladolid (8 de juliol), i Saragossa (14 de juliol). Les properes parades, a banda d’Altafulla, seran Málaga (16 de setembre), Santander (23 de setembre), Madrid (7 d’octubre), i Vilanova i la Geltrú (20 d’octubre).


El certamen, que es desenvoluparà a la zona del Barri Marítim, oferirà diferents categories de competició, entre les quals en destaquen Flash de Menors (d'11 a 14 anys), Flash masculí i femení (a partir de 15 anys) –150m en natació, 4km en ciclisme, i 1km en cursa-; Supersprint masculí i femení (a partir d'11 anys), Supersprint Relleus masculí, femení i mixte, Triatló de la Dona –300m en natació, 8km en ciclisme, i 2k en cursa-; i Sprint –750m en natació, 20km en ciclisme, i 5km en cursa.


Des del consistori altafullenc ja s’ha posat en marxa la campanya publicitària a nivell estatal i de les comarques de Tarragona. Una campanya a través de la qual, el regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, ha fet una crida a la ciutadania per a participar com a voluntaris en les tasques d’organització. Perquè tot surti sobre rodes, són necessaris un total de 100 voluntaris.


A hores d’ara el nombre d’inscrits s’eleva als més de 80, sent més de 50 els participants inscrits a la categoria més important, l’Sprint. Les inscripcions romandran obertes fins arribar al límit de participants, que s’ha establert en un màxim de 300 persones. Les inscripcions poden realitzar-se a través del portal web http://triatlon.cadenaser.com. El preu és de 20 euros per a les categories Flash, Supersprint, Sprint, i Triatló de la Dona; de 5 euros per a la modalitat Flash Menors; i de 30 euros per la categoria Supersprint Relleus, per a tres components.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Enllaços relacionats
Inscripcions SERTRI 2012
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?