Activitats esportives

20/11/2013

Èxit de participants en el IV Cros El Roquissar Altafulla


Un total de 444 nens i nenes d’arreu de la comarca del Tarragonès han participat aquest diumenge al matí en el IV Cross El Roquissar-Altafulla. la pluja ha donat treva a la competició, que finalment s’ha pogut celebrar amb tota normalitat. La cursa ha anat a càrrec de l’AMPA Escola El Roquissar, l'Ajuntament d'Altafulla i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb la col·laboració de l’Escola El Roquissar, el Club Atletes d’Altafulla i l'Escola La Portalada.

De la totalitat dels participants, que ha superat en una trentena de persones els de la passada edició, 180 són alumnes de l’Escola La Portalada i de l’Escola El Roquissar. Des del primer moment, l’acceptació entre els estudiants altafullencs ha estat molt positiva. Tant és així que els més petits ja la coneixen com ‘La cursa de la poma’, fent al·lusió a l’avituallament que se’ls ofereix al final de les proves.

El cros és puntuable per a la Fase Comarcal del Tarragonès dels Jocs Esportius Escolars. De fet, ja es poden consultar els resultats al portal www.cetarragones.cat.

D'altra banda, l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, acompanyat del president de l'AMPA El Roquissar, Jean Segovia, va fer entrega el passat 19 de novembre dels premis als tres primers classificats de les diferents aules del col·legi El Roquissar.

 

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?