Activitats esportives

19/11/2013

Obren les inscripcions per a la III Marxa Castells del Baix Gaià


L’Ajuntament d’Altafulla organitza la III Marxa Castells del Baix Gaià. Per aquest motiu, ja ha obert les inscripcions per participar-hi. La prova tindrà lloc el proper diumenge 26 de gener, unint en una caminada no competitiva els castells d’Altafulla, Ferran, La Riera (Castellot), , El Catllar i Tamarit. Tot el recorregut tindrà com a eix central la llera del riu Gaià, i un dels punts de pas serà la desembocadura del mateix.

La sortida dels participants es donarà a les 8’30 h. del matí del dia 26 i tindran un marge de 7’30 h. per completar els 24 Km. de que consta el recorregut. S’establiran diferents controls de pas per a certificar al final del trajecte que els participants l’han completat en la seva totalitat. Els controls coincidiran amb els diferents avituallaments, sòlids i líquids:

1. Ferran.
2. Castellot.
3. Ardenya.
4. El Catllar.
5. Sant Simplici.
6. Tamarit.
7. Altafulla: dinar, final de recorregut.

Els i les participants disposaran d’un temps mínim i un màxim per a passar pels diferents controls. Així està calculat que els controls de pas s’obriran per als participants que portin una velocitat mitja aproximada de 8Km/h. i es tanquin una vegada ho hagin fet els que portin un ritme de 3’5Km/h. Al final del recorregut tots i totes les participants podran gaudir d’una calçotada popular.

Les inscripcions tindran un cost de 20€ per participant (a partir del dia 20 de gener 23€) i es faran via telemàtica a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Altafulla i d’Athleticevents.net, o presencialment a la botiga d’esports Bikila Tarragona i a la gelateria La Perla d’Altafulla. Aquestes inscripcions es podran realitzar fins el divendres dia 24 de gener si prèviament no s’ha arribat al límit de 500 participants. El mateix dia de la prova no es podran realitzar inscripcions presencials. La inscripció dóna dret als avituallaments, assegurança individualitzada, calçotada i botifarra de final de recorregut i obsequi d’una samarreta tècnica.

Per a l’organització de l’esdeveniment, a part de l’ajuda de l’empresa Athleticevents, es compta amb la col·laboració de tres entitats del poble (Penya Ciclista Altafulla, Atletes d’Altafulla i LINK) que s’encarregaran de senyalitzar els diferents trams de que consta la prova. També ens han ofert la seva col·laboració els ajuntaments de La Riera i El Catllar, i el Patronat d’Espots i la Regidoria de Mobilitat de Tarragona, municipis pels quals transcorre l’esdeveniment, juntament amb el terme municipal d’Altafulla.

Inscripcions


Recorregut de la marxa

El recorregut s’inicia al Castell de Montserrat-ALTAFULLA i passa per Ferran, Castell de La Riera (Castellot), Ardenya, Castell d’El Catllar, camp d’aviació, Mas Vell, Sant Simplici, La Móra, Castell de Tamarit, desembocadura del riu Gaià, Ermita de Sant Antoni i arribada al Castell de Montserrat d’Altafulla.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?