Activitats esportives

25/07/2018

Visita institucional a les obres de reforma i adequació dels vestuaris de l’Estadi Municipal Joan Pijuan d’Altafulla


La regidora d’Urbanisme i Via Pública de l’Ajuntament d’Altafulla, Marisa Méndez-Vigo, i l’arquitecte municipal, Lluc Sumoy, han visitat aquest matí les obres de reforma i adequació dels vestuaris de l’Estadi Municipal Joan Pijuan, que van començar el passat 9 de juliol i està previst que acabin a finals d’agost.

Els representants del consistori, acompanyats pels responsables i tècnics de l’empresa encarregada del projecte, EU Vendrell, han comprovat de primera mà el procés dels treballs de millora del camp de futbol, que van a bon ritme. Les tasques principals del projecte se centren en “reformar els quatre vestuaris existents, dotar-los d’inodors i dutxes en condicions”, ha explicat la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo que, al mateix temps ha recordat: “S’ha prioritzat les actuacions urgents quant a la higiene i la seguretat”.

Com a actuacions principals, a tots els vestuaris es repicaran les rajoles de les parets i dels pilars, així com també s’enderrocaran els envans que formen les dutxes per aconseguir més amplada, i el graó que queda a l’entrada d’aquest espai. D’aquesta forma s’aconsegueix que les dutxes siguin accessibles i s’evitin discontinuïtats en el paviment. S’habilitaran nous inodors en els vestuaris que no en disposen, i s’aprofitaran els rentamans existents, tot i que en un dels vestuaris es canviaran d’ubicació.

A l’interior dels vestuaris es col·locarà un paviment de vinil, antilliscant, de 2 mm de gruix, del model Altro Marine 20/T20, que és el paviment adequat per a caminar amb peus descalços o calçat de soles toves. És un paviment de seguretat de textura irregular. Es col·locarà a l’interior de les dutxes i a tots els vestuaris, a sobre el paviment existent de terratzo. Conté agents bacteriostàtics per a minimitzar el creixement de microorganismes com el sarm, reduint el risc de contaminació múltiple. El paviment de terratzo de les zones de pas es polirà i abrillantarà, així com l’oficina i la infermeria.

Quant a les arquetes i motors d’impulsió, s’instal·larà una nova bomba als vestuaris que impulsarà les aigües residuals cap a la xarxa de clavegueram i que complementarà les dues bombes ja existents. També es realitzarà el sanejament dels nous inodors que es col·locaran. Els tubs tindran sortida lateral i aniran fins al motor d’impulsió més proper.

El cost d’aquesta inversió s’eleva als 49.973,00 €, amb IVA inclòs, i la redacció del projecte ha anat a càrrec de l’arquitecta Olga Twose Gómez.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?