Activitats esportives

15/06/2018

Comença avui l’exposició “Entrenant els somnis. Esportistes altafullencs d’elit” en el marc dels XVIII Jocs Mediterranis


Com tants altres aspectes de la nostra cultura, l’esport és una herència de la civilització grega, nascuda a les ribes de la Mediterrània. Van ser els grecs els primers a entendre l’esport com un camí per arribar a l’excel·lència. De fet, a l’antiga Grècia, l’esport era un element fonamental de l’educació i la identitat de qualsevol ciutadà. L’esport anava lligat a l’areté, un concepte de difícil traducció vinculat a la virtut, la noblesa, l’honradesa i la construcció del caràcter. Els atletes grecs representaven el vigor i la bellesa del cos i, alhora, eren un exemple d’esperit cultivat mercès a l’esforç i el sacrifici.

Amb l’exposició “Entrenant somnis”, i en el context dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018, l’Ajuntament d’Altafulla ha volgut donar a conèixer la trajectòria de set esportistes d’elit vinculats d’una manera o altra al municipi. Com a l’antiga Grècia, el seu exemple de treball i superació enforteix els valors del conjunt de la ciutadania.

La inauguració tindrà lloc aquesta tarda de divendres 15 de juny a les 17:45h, i anirà a càrrec de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, acompanyat de Maria Jesús Ortega, agent dinamitzadora dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018, qui ha tingut la idea del projecte. La mostra serà itinerant i s’allargarà fins l’1 de juliol. Començarà avui a la Via Augusta 13-23, davant la plaça dels Vents, a Baix a Mar.

Es tracta d’una exposició itinerant a l’aire lliure que compta amb un total de 16 panells on hi apareixen els set esportistes més destacats del municipi com són el futbolista del Real Zaragoza Alberto Benito; el regatista Toni Bonet, les atletes Marta Camps, Maria José i Andrea Trapé; la futbolista de futbol sala Adriana Pérez; la jugadora de dards Carlota Pérez, i l’amazona Sara Salom.

Descarregueu-vos l’exposicióAmb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?