Activitats esportives

08/06/2017

Obren les preinscripcions per als cursets de natació per a l'estiu 2018


L’Ajuntament d’Altafulla ha obert el període de preinscripcions per als cursets de natació a la Piscina Municipal que començaran el proper 2 de juliol. La data límit de preinscripció finalitza el proper 14 de juny i la sol·licitud es pot lliurar presencialment a l’Ajuntament d’Altafulla, de 9 a 14h; o bé, per correu electrònic a aj.altafulla@altanet.org.


Com ja es va procedir l’any passat, i amb la intenció d’evitar les cues que es generaven temporades enrere, des de l’Ajuntament s’ha optat una vegada més per la preinscripció. A partir del 19 de juny, s’enviarà un correu electrònic a totes les persones interessades comunicant-los el dia i hora per formalitzar la inscripció.

A efectes de barem, es tindrà en compte si la unitat familiar està empadronada a Altafulla (5 punts); si no s’és resident però sí que s’està escolaritzat al municipi (3 punts), i si es compta amb una disminució de grau igual o superior al 33 % (1 punt). A més, es farà un sorteig per determinar la lletra per la qual començaran les inscripcions.

Descarrega't el cartell, la informació sobre els torns i el full d'inscripcióAmb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?