Activitats esportives

06/04/2018

Uns 150 pilots d’arreu d’Europa competiran aquest diumenge a Altafulla en la Copa Catalana de Trial


Si el temps acompanya, l’entorn de les Eres del Castell d’Altafulla i el Parc del Comunidor es convertiran aquest diumenge, a partir de les nou del matí, en un particular escenari de trial per acollir la segona prova de la Copa Catalana d’aquesta modalitat. De fet, ja s’hi pot veure una zona artificial de formigó, bobines i diferents elements d’equilibri per on transcorreran els participants.

Està previst que uns 150 pilots provinents de Catalunya, l’Estat i d’arreu d’Europa competeixin aquest diumenge a Altafulla, garantint així la presència dels millors pilots d’aquesta disciplina. Seran les categories Aleví, Open, Màster, R2 i R3, les que començaran a partir de la primera hora, i s’allargaran fins a les 11:30h. Cap a les 12h, serà el torn de les categories Principiant, Pre-Benjamí, que finalitzaran a les 13:30h. Entre aquestes dues franges, es disputaran les categories d’Elit i R1, que començaran a les 11:00h i acabaran a les 13:30h. De fet, l’entrega de premis serà a partir de les 13:30h.

Un cop acabada la prova, la Copa Catalana de Trial seguirà el seu itinerari amb les dues darreres: a Girona, el 9 de juny; i a Matadepera, el 16 de setembre.

Foto de Ruben Domínguez

 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?