Activitats esportives

28/08/2017

Balanç molt positiu del II Open Multivoley d’Altafulla amb una vuitantena de participants


El II Open Multivoley d’Altafulla ha tornat a ser un èxit de participació tal i com va esdevenir en la seva primera edició. Un total de 22 equips i 73 jugadors i jugadores van prendre part d’aquesta prova aquest passat dissabte a la platja de Voramar. Una prova que es va allargar fins a les dotze hores de competició amb les modalitats del vòlei i watervoley.

Tant és la satisfacció de l’organització, a càrrec de Multivoley i la regidoria d’Esport de l’Ajuntament, que malgrat que els atemptats de Barcelona i Cambrils obliguessin a ajornar per aquest cap de setmana els campionats de vòlei de Tarragona i Torredembarra, no han estat cap impediment perquè el II Open Multivoley d’Altafulla gaudís d’una bona participació, tal com ha fet referència el regidor d’Esport a l’Ajuntament, Jaume Sànchez, que ha titllat aquesta segona edició de “molt exitosa”. Una de les novetats que s’havia introduït enguany ha estat el canvi d’ubicació. En referència a aquesta qüestió, tant el regidor d’Esport com el director de la competició, Diego Carreras, han coincidit que de cara a properes edicions s’intentarà que s’organitzi en una altra zona, ja que, segons han remarcat l’espai a Voramar “no té les infraestructures adequades”. 

Amb tot, Diego Carreras ha subratllat l’alt nivell dels participants d’aquest any i el bon ambient que s’ha viscut, i ha elogiat el fet d’organitzar aquesta prova a Altafulla perquè “és una experiència especial i diferent que ens agrada molt i ens permet sortir del nostre àmbit on ens desenvolupem habitualment”.  Els campions de les modalitats de vòlei platja i watervoley han estat ‘Los abuelos cebolletas’, i els ‘Señores y Barbas’, respectivament. El primer equip el van integrar Sylvana De Philippis, Carlos Ceña i Miguel Ángel Rodríguez, mentre que el segon el van formar Alberto Herrero, Beatriz Molinos i Víctor Peral. Marta Villadelprat es va endur el Premi Ambar 0,0 a les xarxes socials. 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?