Activitats esportives

08/06/2017

La Piscina Municipal serà l’escenari el proper diumenge 11 de juny de la 4a Mini-Tri-Atletes d’Altafulla


Els Atletes d’Altafulla ja ho tenen tot a punt per la 4a edició de la Mini-Triatles que es disputarà aquest diumenge 11 de juny a la Piscina Municipal a partir de les 10:30h. Com a novetat enguany, la prova s’ha avançat a aquest diumenge amb l’objectiu de que formés part de la 1a edició del Circuït de Mini-Triatló del Tarragonès, que ha organitzat l’Ajuntament d’Altafulla, el Consell Esportiu del Tarragonès i els Atletes d’Altafulla.


El circuït es va estrenar a Vila-seca amb la prova de Mini-Duatló a Vila-seca. Més tard, s’havia de celebrar la segona prova d’aquest circuït amb la Mini-Aquatló de Tarragona, però finalment es va haver de suspendre. Ara serà el torn d’Altafulla on els Atletes ja hi tenen experiència. L’organització destaca el caràcter educatiu i no competitiu de la iniciativa i l’ha qualificat de “molt atractiva i amb projecció de futur” per als més joves.


De fet, l’objectiu és familiaritzar els infants amb les diferents modalitats d’aquest esport, potenciar la seva pràctica i generar un calendari estable amb diferents jornades d’àmbit escolar dins del marc dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Està obert a nens i nenes nascuts entre el 2003 i el 2008. Els Atletes d’Altafulla són part activa de l’organització ja que s’encarreguen de coordinar el circuit, i hi aporten la seva experiència. A més, durant les darreres setmanes han preparat alumnes de les escoles del municipi perquè prenguin part de la competició.


L’Ajuntament d’Altafulla i el Consell Esportiu del Tarragonès organitzaran al llarg dels mesos de maig i juny el primer Circuït Escolar de Mini-Triatló de la comarca. Es tracta d’un conjunt de proves d’iniciació, no competitives, amb l’objectiu de familiaritzar els nens i les nenes del territori en l’esport del triatló.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?