Activitats esportives

02/06/2017

Reconeixement de l'Ajuntament als equips de bàsquet i gimnàstica rítmica de l'escola La Portalada


L'Ajuntament d'Altafulla ha dut a terme aquest matí un reconeixement oficial als equips de bàsquet i de gimnàstica rítmica de l’escola la Portalada per les seves recents fites aconseguides.


Per una banda, el trio benjamí de l’AMPA Escola La Portalada s’ha proclamat campió de la Final Nacional per Conjunts de gimnàstica rítmica on es va imposar amb 10,55 punts al CG Sarrià, segon; i al CGC Creu Alta, tercer, en la prova que es va celebrar el dissabte 27 de maig a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya de Sabadell, en el marc dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Pel que fa al trio aleví, es va endur el tercer premi amb una puntuació de 10,65, per darrera de l’Associació Gimnàstica Rítmica Ribera Baixa, segona, i l’EM Rítmica Tortosa, primera.


I per altra banda, l’equip aleví masculí del Bàsquet La Portalada s’ha proclamat campió territorial de la Lliga Conjunta que organitza la Federació Catalana de Bàsquet i el Consell Esportiu del Tarragonès. Ho van aconseguir el passat 20 de maig al Pavelló del Serrallo en una final a quatre amb els equips de l’AMPA El Carme (segons), el CB Morell (tercers) i el Sagrat Cor-TGN (quarts). A més a més, el títol li dóna accés al Campionat de Catalunya, que es disputarà aquest cap de setmana a Figueres on s’enfrontaran als representants de Barcelona, Lleida i Girona.


La recepció oficial per part de l’Ajuntament ha estat presidida per l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; el regidor d’Educació, Xavier Rofas, i el regidor d’Esports, Jaume Sànchez, que han estat acompanyats per l’entrenador de l’equip de bàsquet, Fernando Arias; l’entrenadora de l’equip de gimnàstica rítmica, Sònia Virgili; la directora del centre, Cristina González; la vocal de Bàsquet de l’AMPA La Portalada, Sílvia Prieto, i la vocal de gimnàstica rítmica, Mònica Tutusaus.
 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?