Activitats esportives

17/05/2017

L’Ajuntament d’Altafulla, com a seu dels JJMM 2018, col·labora en la promoció del programa Llançadora ocupacional


L’Ajuntament d’Altafulla, com a seu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, col·labora en la promoció i difusió del programa Llançadora ocupacional, un programa d'acompanyament, impulsat per l'Ajuntament de Tarragona, que ha posat en marxa aquest mes de maig per a la cerca de feina adreçat a majors de 30 anys, i obert a les poblacions que acolliran els JJMM 2018, com és el cas d’Altafulla.


El Programa Llançadora Ocupacional, que s’ha posat en marxa per primera vegada, s’allargarà fins al 16 de juny, i durant 105 hores els vint participants treballaran de forma grupal les eines i els canals de cerca de feina, entrenaran competències transversals i habilitats per l'àmbit laboral, disposaran d'un espai actiu de cerca de feina, realitzaran accions d'intermediació laboral amb empreses de diferents sectors i tindran de forma individualitzada sessions d'orientació laboral i seguiment de la mà de la tutora que imparteix el programa.


Un dels punts forts d'aquest programa és que es desenvolupa a partir de l'anàlisi individual de cada participant i l'elaboració d'un pla d'acció personalitzat, es vol treballar d'una manera molt personalitzada, ja que segons les experiències viscudes cada participant pot haver desenvolupat uns hàbits o uns altres. L'objectiu principal d'aquest programa és apoderar els participants en la cerca de feina i facilitar la inserció del número més elevat de participants possible. Les persones interessades en el programa poden informar-se'n a través del telèfon 977 24 36 09.


El programa està cofinançat per l'Ajuntament de Tarragona i subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals, i s’organitza a través de Tarragona Impulsa.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?