Activitats esportives

03/05/2017

Cursa 1 de Maig: 10 anys d’una festa per a l’esport i les famílies


Un miler de corredors, entre grans i petits, van viure en primera persona una de les curses més consolidades del territori, la Cursa 1 de Maig. Així ho demostren, de fet, els deu anys de trajectòria que acumula i que l’han convertit en una de les cites ineludibles cada primer de maig. El que va començar ara fa deu anys a la plaça del Pou amb un format molt reduït pel centre de la Vila Closa, es va haver de traslladar el 2009 a l’entorn del Castell, donat el gran volum de participants. Una ubicació que encara es manté a dia d’avui, ara amb una limitació de 400 participants en categoria Open.


Un dels organitzadors dels Atletes d’Altafulla, Guillermo Alonso, va valorar “molt positivament” aquesta desena edició on va destacar “l’elevada participació, així com el gran nivell dels participants”. Satisfacció compartida pel regidor d’Activitat Física i Esport, Jaume Sànchez, qui també en va remarcar la participació, i el fet que hagi esdevingut amb el temps “una festa esportiva, lúdica i familiar per a tot el territori”. Com a curiositat, no hi va faltar en aquesta desena edició Tarracus, la figura insígnia dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. A més, per celebrar l’efemèride, hi va una exposició fotogràfica dels deu anys, inflables per a la canalla, batucada, i una pernilada per recuperar forces.


Dani Alonso i Marta Camps van tornar a ser els guanyadors de la Cursa 1 de Maig d’Altafulla en la categoria Open. Alonso acumula quatre ors i vuit podis en aquesta prova, mentre que l’altafullenca suma quatre primeres places, i en aquesta última, va quedar-se només a dos segons de batre el rècord amb un temps de 18 minuts i 40 segons.


Àlbum de fotografies de la 10a Cursa 1 de Maig d'Altafulla Bloc


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?