Activitats esportives

05/04/2017

La Cursa 1r de Maig celebra enguany 10 anys


La Cursa 1r de Maig compleix aquest 2017 el seu 10è aniversari, i els Atletes d’Altafulla no volen passar per alt cap detall d’una edició que s’ha de convertir en la més lluïda. Una fita “complicada”, segons l’organització, donat l’èxit obtingut en aquestes passades edicions, i la bona resposta per part del públic.

El col·lectiu d’atletes ha explicat que “al 2008 no esperàvem una trajectòria tan brillant”. I ara, la seva intenció és que totes aquelles persones que hi han pres part al llarg de les edicions la tornin a gaudir. I és que per als Atletes d’Altafulla “és un regal pel poble”, del qual encara no s’ha donat cap pista, tot i que ja han avançat que l’edició d’enguany arriba “carregada de sorpreses”.


La prova tornarà a oferir la categoria Open de 5 km i les curses infantils. En el cas de la modalitat absoluta, les inscripcions es limiten als 400 participants. L’organització ha assegurat que esperen moure’s de nou per aquesta xifra, i ha destacat el fet que la cita coincideixi en dilluns, ja que “afavorirà l’afluència de corredors”.


Les inscripcions per participar-hi poden fer-se efectives a través del portal web http://athleticevents.net. El preu és de 10 € per persona fins el 23 d’abril; de 12 € del 24 al 30 d’abril; i de 15 € el mateix dia de la prova.




 

























































































































 






Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?