Activitats esportives

03/04/2017

Els millors pilots de bike trial del món a Altafulla


L’entorn del castell d’Altafulla ha estat l’escenari aquest diumenge de la segona prova de la Copa Catalana de Trial 2017. Aquesta segona prova ha comptat amb una destacada participació de gairebé 160 esportistes majoritàriament de Catalunya, però també amb una forta participació internacional com ara l’equip nacional de Suècia, així com també esportistes provinents d’Alemanya i Dinamarca.


Un total de cinc zones a dues passades han configurat el traçat de la prova tarragonina que ha estat guanyada pel basc Ion Areitio en la màxima categoria, seguit del navarrès Benito Ros i del català Rafa Tibau. Durant tota la prova hi ha hagut una interessant lluita pel primer lloc entre el basc i el navarrès que finalment s’ha decantat per Areitio. Ros segueix al capdavant de la general després d’haver guanyat la primera prova disputada a Barcelona.


En l’apartat femení, la catalana Alba Hidalgo repeteix victòria i s’afiança a la general. El podi femení l’ha completat la sueca Nadine Kamark i la madrilenya Vera Baron. Durant el transcurs de la primera volta s’han anat intercanviant posicions, però ha estat a la segona volta on la catalana ha agafat l’avantatge i finalment ha pogut pujar al graó més alt del podi.

 

 

 Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?