Activitats esportives

02/05/2013

Uns 1.200 atletes participen a la Cursa Primer de Maig


Al voltant de 1.200 esportistes, dels quals més de 800 eren nens i nenes, van participar el passat 1 de maig a la Cursa Primer de Maig d’Altafulla, que enguany celebrava la sisena edició. Tal com va destacar el regidor d’Esports, Guillermo Alonso, així com s’ha subratllat des dels Atletes d’Altafulla, aquesta gran participació és un dels indicadors de l’èxit d’aquesta cursa.

Més enllà d’això, l’organització també ha posat de manifest el treball dels voluntaris d’Altafulla, socis i particulars del club, la comprensió dels ciutadans, el suport i la col·laboració de l’Ajuntament, la col·laboració dels sponsors, i l’escalf del públic perquè aquesta cursa esdevingui una cita ineludible per tothom i que sigui una crida per un esport net i fraternal.


WebCursa1.jpg

 

 

webCursa2.jpg

 

 

La jornada va transcórrer sense cap incident, i el temps, finalment, va respondre, i amb un dia clar, de sol brillant, malgrat que la pluja posés en escac, a primera hora del matí, a l’organització. Els primers classificats van ser, en categoria masculina, Sergio Román, Soufiane Khadraoui i Dani Alonso. El primer atleta d’Atletes d’Altafulla va ser David Sánchez, 5è. En la femenina, Marta Camps, dels Atletes d’Altafulla, va ser la guanyadora, seguida de Maria Eugenia González i Alba Gutiérrez.

 

Àlbum de fotografies de la cursa realitzat per Jean Segovia i Jessica Colomina

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?