Activitats esportives

30/01/2017

La 6a Marxa dels Castells del Baix Gaià reuneix a 500 participants de 74 localitats d’arreu de Catalunya


L’Ajuntament d’Altafulla està més que satisfet amb els bons resultats, una vegada més, de la 6a Marxa dels Castells del Baix Gaià que, en aquesta edició, ha reunit a un total de 500 participants provinents de 74 municipis d’arreu de Catalunya. El regidor d’Esports i Activitat Física, Jaume Sànchez, ha qualificat d’ “èxit rotund” la prova, una previsió de resultats que ja s’estimava ja que un mes abans ja s’havien tancat les inscripcions.

 

Quant a la valoració dels participants, l’edil d’Esports ha destacat la “satisfacció” amb què marxen els participants, i la bona organització del voluntariat que fa possible el bon desenvolupament de la prova. Mostra d’això, “són els aplaudiments que s’han tornat a repetir dels participants cap a tots els voluntaris i les voluntàries que treballen desinteressadament per la marxa”.  

 

En aquest sentit, els participants valoren “molt positivament” l’organització respecte els avituallaments i les indicacions, i destaquen principalment el recorregut posant èmfasi a l’entorn natural i paisatgístic, així com també al llegat patrimonial, com són els castells i la resta d’elements de la vida rural que es troben a llarg de la marxa.

 

La marxa combina l’esport, la cultura, i el lleure i uneix els castells d’Altafulla, Tamarit, el Catllar, la Riera i Ferran en un recorregut de prop de 27 quilòmetres.

 

L’organització ha anat a càrrec de l’Ajuntament d’Altafulla i Athletic Events, i ha comptat amb la col·laboració del grup Atletes d’Altafulla, la Penya Ciclista Altafulla, Altafulla Bloc, Athletic Events, Tarragona 2018, Altafulla Ràdio i la Geladeria La Perla d’Altafulla.
 


 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?