Activitats esportives

20/12/2016

S’exhaureixen les places de la VI Marxa dels Castells del Baix Gaià un mes abans de la prova


Les previsions que feien els organitzadors de la VI Marxa dels Castells del Baix Gaià s’han complert aquest cap de setmana. Donat el bon ritme d’inscripcions dels primers dies, el responsable de la prova, Guillermo Alonso, aconsellava inscriure’s el més aviat possible. Aquest dilluns ha anunciat que les places estaven exhaurides. Enguany, les inscripcions s’han obert un mes més tard que en la passada edició i s’han hagut de tancar vint dies abans.


El límit de places es tanca a les 500. Una mostra més, segons Alonso, que “és un producte molt atractiu, amb gent que li agrada i repeteix i que anima els seus companys a participar-hi”. Guillermo Alonso està convençut que tornarà a ser un èxit. Tot i això, és conscient que existeix “un factor incontrolable, l’atmosfèric”, però espera que el temps acompanyi.


Enguany la cita tindrà lloc el proper 29 de gener a partir de dos quarts de 9 del matí des d’Altafulla, i recorrerà el Castellot, Ardenya, El Catllar, Sant Simplici, i Tamarit, per tornar de nou a Altafulla.

L’organització compta amb la col·laboració del grup Atletes d’Altafulla, Altafulla Bloc, la Penya Ciclista Altafulla, Athletic Events, Tarragona 2017, Altafulla Ràdio i la Geladeria La Perla d’Altafulla.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?