Activitats esportives

03/11/2016

Dani Alonso i Marta Camps s’imposen a la II Cursa de Tardor d’Altafulla


El barceloní Dani Alonso, guanyador de la primera edició l’any passat de la Cursa de Tardor d’Altafulla, va repetir enguany victòria completant els 10.000 metres amb una marca (36:24) que rebaixa l’anterior en mig minut. L’altafullenca Marta Camps va guanyar en categoria femenina reduint en més d’un minut el rècord vigent (44:02). Camps es va estrenar en aquesta cursa, que l’any passat va viure com a voluntària arran d’una lesió. Dani Alonso va confessar que tornarà a participar l’any vinent “perquè gaudeixo molt corrent per aquests camins i aquest entorn”. Per la seva banda, Marta Camps va remarcar que “val la pena córrer per aquests paratges, alguns dels quals són desconeguts fins i tot pels altafullencs”.


El respecte i el valor de l’entorn natural, segons afirma l’organització, a càrrec dels Atletes d’Altafulla amb la col·laboració de l’Ajuntament, se situa al mateix nivell que la pràctica esportiva. La cursa va reunir un cop més a 250 corredors, xifra límit que fixa l’organització per al bon funcionament de la prova. Tant és el valor natural que pretén inculcar l’organització que dies abans s’organitza una jornada de neteja de l’entorn de l’ermita de Sant Antoni i de la resta del recorregut, que també passa per l’entorn protegit de la desembocadura del riu Gaià.


Un altre dels objectius de la cursa és aconseguir la paritat en la participació. Enguany un 22% de les persones participants eren dones, i esperen augmentar la proporció en les properes edicions. Amb aquesta meta, els organitzadors van oferir un obsequi addicional a les dones que van acabar la cursa, a banda dels que es donen quan es fa la inscripció. El voluntariat va ser una vegada més la clau de l’èxit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?