Activitats esportives

10/10/2016

Alberto Benito i la cursa ‘Corre amb un amic’ dels Atletes d’Altafulla, reconeguts amb els Premis Avriga Fvscvs


L'altafullenc Alberto Benito, jugador professional del CF Reus Deportiu, i la modalitat ‘Corre amb un amic’ de la Cursa 1 de maig dels Atletes d'Altafulla, han estat reconeguts amb els Premis Avriga Fvscvs del Consell Esportiu del Tarragonès.


La distinció a Alberto Benito ha estat a proposta de l’Ajuntament d’Altafulla, i reconeix la seva trajectòria i els seus mèrits esportius. En el cas de la cursa ‘Corre amb un amic’ per a infants amb discapacitat ha estat guardonada en la categoria de promoció de valors.


La gala ha tingut lloc aquest divendres al Teatre Auditori del Centre Cultural del Morell. A banda dels premiats, hi han assistit l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; i el regidor d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sánchez.


En total, s’han reconegut prop d’una vintena de persones, clubs, entitats, i institucions que promocionen, impulsen, o patrocinen la pràctica esportiva. També s’han fet distincions especials, tant a proposta del mateix Consell Esportiu, com a proposta dels ajuntaments de la comarca. Al Baix Gaià també han estat distingits l’Escola de Futbol Base de la Riera de Gaià, l’activitat de Taekwondo de l’AMPA de l’escola Josep Nin de Salomó, el Club de Futbol Sala Catllar Atlètic, i el Club Patí Roda de Berà.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?