Activitats esportives

20/09/2016

Tarragona 2017 es reuneix amb el municipi d'Altafulla, seu del Triatló als Jocs


L’organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 ha mantingut una reunió de treball amb el municipi d’Altafulla en el marc de les trobades periòdiques de coordinació i seguiment dels projectes d’adequació i reforma de les instal·lacions esportives dels Jocs a les diferents seus. La trobada ha tingut lloc a l’Ajuntament del municipi, que acollirà la competició de triatló als Jocs Mediterranis.

 

La trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; el coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor; el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez; el director de Serveis Corporatius dels Jocs, Vicente Javaloyes i el responsable del departament d’Esports dels Jocs Mediterranis, Aleix Boada. Els representants de les dues entitats han analitzat l’estat del projecte d’urbanització de la Via Augusta del municipi, que està actualment en fase de licitació.

 

El coordinador general dels Jocs, Javier Villamayor, ha destacat “la gran implicació que ha tingut Altafulla amb els Jocs des del primer moment”. Villamayor també ha assegurat que “estem segurs que el triatló serà un èxit perquè el municipi té molta experiència en organitzar competicions d’aquesta disciplina, i durant els Jocs Mediterranis tornarà a demostrar que està sobradament preparat per acollir grans esdeveniments internacionals”.

 

Inici d’obres

Pel correcte desenvolupament de la competició de triatló a Altafulla es preveu la urbanització del tram central de la Via Augusta. L’inici d’aquestes obres està previst per al mes de novembre. Durant la trobada a Altafulla també s’ha fet un repàs a diversos temes operatius vinculats directament amb l’organització dels Jocs Mediterranis, com ara la captació de voluntaris o aspectes relacionats amb el protocol, la senyalística, la mobilitat o el programa cultural dels Jocs.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?