Activitats esportives

29/08/2016

L’Open Altafulla Multivoley supera les expectatives i acull una trentena de parelles en la seva primera edició


El I Open Altafulla Multivoley ha superat amb escreix les expectatives. El municipi ha acollit per primera vegada aquest dissabte una de les proves del circuit aragonès, en les modalitats de vòlei platja i watervoley 3x3. Hi han pres part un total de 28 parelles, formades per entre tres i quatre persones cadascuna d’elles. Una xifra que ha millorat notablement les previsions de l’organització, a càrrec de l’associació Multivoley, el Club Voleibol Zaragoza i la Federació Aragonesa de Voleibol. La prova d’aquest cap de setmana, que ha esdevingut la vuitena del circuit, ha comptat també amb la col·laboració de la regidoria d’Activitat Física i Esports de l’Ajuntament d’Altafulla.

Un dels responsables de l’organització, Diego Carreras, ha fet un balanç “més que positiu” del campionat. Ha reconegut que “afrontàvem la prova amb el risc de conèixer quina era l’acceptació que podia tenir en una localitat de les característiques d’Altafulla en què no existeix un club de voleibol”. El resultat, però, ha estat “molt satisfactori”, i la intenció és “repetir en futures edicions i, fins i tot, millorar la participació”.

Una satisfacció que ha compartit el regidor d’Activitat Física i Esports, Jaume Sánchez, qui ha parlat “d’èxit rotund”. Ha explicat que aquest cap de setmana a Altafulla ha sigut “la festa del voleibol”, amb “una elevada participació de jugadors d’arreu del territori”.

La idea de portar aquest circuit aragonès a la Costa Daurada va néixer de la voluntat del Club Voleibol Zaragoza d’impulsar una escola d’estiu per la canalla. Diego Carreras ha explicat que, després de mantenir converses amb els ajuntaments d’Altafulla i de Torredembarra, van decidir “implantar a Catalunya aquests dues proves del Circuit Multivoley”.

Es tracta d’un torneig popular obert als vilatans i veïns de la contrada que pretén promoure, donar a conèixer, i popularitzar el voleibol.

Els guanyadors en la modalitat de vòlei platja han estat ‘Los Ángeles de Laura’ -Oscar Aliseda, Laura Aguiló, Javier Naya, Hèctor Casal- com a primer classificat; ‘CAI CEVOL ZGZ’ –Javier Izquierdo, David de Juan i Judit Palacín-, com a segon classificat; i ‘Vòlei Pupas’ –Raquel Català, Marta Twose, Lluís Rovira, Pablo Garrido, i Marc Coma-, com a tercer classificat.

El primer classificat en la modalitat de watervoley ha estat ‘CAI CEVOL ZGZ’ –Javier Izquierdo, David de Juan i Judit Palacín-; el segon classificat ha estat ‘El bizcocho de Claudia’ –Kevin Bordas, Claudia Mestre i Adrià Benito-; i el tercer classificat ha estat ‘Cucaratitis’ –Beatriz Molinos, Tatiana Molinos, Pipo Vicente, i Diego Carreras.

El campionat s’ha disputat a la platja d’Altafulla, al costat del Club Marítim.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?