Activitats esportives

25/08/2016

El Circuit Multivoley s’atura aquest dissabte a Altafulla


El Circuit Multivoley fa parada aquest cap de setmana a Altafulla. El municipi acollirà aquest dissabte 27 d’agost el I Open d’Altafulla. No és la primera vegada, però, que la competició visita la Costa Daurada aquest estiu ja que ara fa unes setmanes va disputar-se a la localitat de Torredembarra.

La prova, impulsada per l’associació Multivoley amb la col·laboració del Club Voleibol Zaragoza i la Federació Aragonesa de Voleibol, compta també al municipi amb el suport de la regidoria d’Activitat Física i Esports de l’Ajuntament d’Altafulla. La d’aquest dissabte esdevindrà la vuitena prova del circuit, del total de dotze que el conformen.

Es tracta d’un torneig popular obert als vilatans i veïns de la contrada que ofereix les modalitats de vòlei platja i de watervoley 3x3 mixt. Segons els organitzadors, l’objectiu és promoure, donar a conèixer, i popularitzar el voleibol.

El campionat donarà el tret de sortida a les 10h a la platja d’Altafulla, al costat del Club Marítim. Els equips inscrits s’enfrontaran al llarg del matí a una primera fase de grups de com a mínim quatre partits; i a la tarda, serà el torn de la fase final a doble eliminatòria en la modalitat de vòlei platja. Els diferents equips també participaran al torneig de watervoley, en què cada equip jugarà com a mínim dos partits.

Els jugadors rebran una samarreta oficial del circuit, aigua, i fruita, a banda de diferents obsequis, gentilesa dels patrocinadors locals. Hi haurà trofeus pels guanyadors.

Les inscripcions han de formalitzar-se al portal web watervoley.net, o a través del correu electrònic multivoley@gmail.com. Cal omplir el formulari i enviar-lo juntament amb el justificant d’ingrés (Bantierra-Watervoley ES83 3191 0030 45 5821518924), abans del divendres 26 d’agost a les 10:30h. El preu per participant és de 10 euros.

La previsió és que hi participin al voltant d’una vintena d’equips, tot i que les places es limiten a un màxim de 34.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?