Activitats esportives

30/06/2016

Altafulla comença la recta final del camí de Tarragona 2017 a falta de tot just un any per a la seva celebració


Aquest dijous 30 de juny falta exactament un any per l’inici dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017. En motiu d’aquesta data tan assenyalada, l’organització dels Jocs dóna el tret de sortida al Punt d’Informació i venda de productes oficials dels Jocs Mediterranis, ubicat a la Rambla Nova de Tarragona, prop del Teatre Tarragona.

Aquest espai esdevindrà el punt on trobar tota la informació relativa a Tarragona 2017, així com un dels espais on poder adquirir productes oficials dels Jocs i de la mascota Tarracvs, com ara samarretes, bosses, ulleres, tasses o peluixos. Un marxandatge que es preveu que arribi properament a Altafulla, que esdevindrà l’1 i 2 de juliol del 2017 la seu de la prova de Triatló. El director de la prova al municipi, Guillermo Alonso, ha recordat que “nosaltres som una de les seus que més intensament hem treballat perquè els Jocs siguin una realitat al territori”.

L’horari d’obertura del punt d’informació a Tarragona serà de 10h a 13:30h, i de 17h a 20:30h, de dilluns a dissabte.

També esdevindrà el punt d’atenció a l’equip de voluntaris dels Jocs, des d’on s’orientarà i es donarà informació a qualsevol persona que vulgui inscriure’s a la borsa de voluntariat. En aquest cas l’horari d’atenció als voluntaris serà de 18h a 20h de dilluns a divendres, i els dissabtes d’11h a 13h, i de 18h a 20h.

En el cas d’Altafulla, abans de l’esperat esdeveniment esportiu, el proper 17 de juliol serà l’escenari del Campionat Mediterrani - Copa d'Europa de Triatló, que esdevindrà, precisament, la prova test dels Jocs.
Guillermo Alonso s’ha mostrat “molt il·lusionat i satisfet de la feina feta”. En aquest sentit, ha explicat que “els preparatius estan molt rodats i en la recta final”.

Durant els darrers dos anys, els caps de les diferents seus s’han reunit de forma mensual per fer seguiment del desenvolupament del projecte en cadascun d’aquests municipis. Aquest dimarts ha estat el torn dels regidors responsables dels diversos ajuntaments implicats.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?