Activitats esportives

19/11/2015

El VIè Cros El Roquissar – Altafulla preveu una participació de més de 800 escolars aquest diumenge


Altafulla ja ho té tot a punt per celebrar aquest diumenge 22 de novembre la sisena edició del Cros El Roquissar – Altafulla, que organitzen l’AMPA de l’Escola El Roquissar, l’Ajuntament d’Altafulla i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb la col·laboració de l’Escola El Roquissar, el Club Atletes d’Altafulla i l'Escola La Portalada.

 

El número d’inscripcions ha superat amb més d’un centenar les de l’edició passada i enguany hi participaran un total de 849 escolars provinents d’arreu de la comarca del Tarragonès. D’aquests 849, un total de 246 pertanyen a les escoles del Roquissar i la Portalada d’Altafulla. La competició començarà a les 10:30h del matí i s’allargarà fins les 13:30h de la tarda. Hi participen un total de set categories Cadet, Infantil, Aleví, Benjamí 3r i 4t, Prebenjamí 1r i 2n, Mini P5, i Mini P4/P3, doblant així la categoria en masculina i femenina.

 

El lliurament de premis s’iniciarà cap a les 12h del migdia de manera successiva fins a realitzar totes les categories. Les curses mini de P-3/P-4 i P-5 no són competitives i es lliura una medalla a tots/es els participants. En totes les altres curses hi haurà una classificació individual per categoria. Es lliuraran guardons als tres primers/es classificats/des de cada cursa i categoria i als tres primers/es classificats/des del centre escolar organitzador.

 

Aquest cros és puntuable per a la Fase Comarcal del Tarragonès dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, convertint-se així en la tercera prova d’un total d’onze. La prova es pot suspendre a causa d’inclemència meteorològica i quan ho determini la organització per causa justificada. Per a més informació podeu consultar el bloc http://croselroquissar.blogspot.com.es/.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?