Activitats esportives

04/11/2015

Altafulla ja disposa de la bandera dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017


El municipi seu d’Altafulla, que acollirà la competició de triatló durant el 2017, ja disposa des d’avui de la bandera dels Jocs Mediterranis. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha rebut la bandera de mans de l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, en un acte celebrat a l’Ajuntament d’Altafulla.

  

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha mostrat “agraït per la implicació i el suport en el projecte que ha tingut Altafulla amb els Jocs. Això demostra una vegada més que el projecte de Tarragona 2017 vol fer partícip d’aquesta oportunitat d’albergar els jocs a tots els pobles i municipis del territori tarragoní, i Altafulla també gaudirà d’aquesta experiència tan positiva i enriquidora tant a nivell esportiu com en forma de llegat”. L’alcalde de Tarragona ha destacat l’especialització del municipi amb la disciplina de la triatló i ha assegurat que “estic convençut que Altafulla serà la millor seu possible per realitzar la competició de triatló l’any 2017”.

 

Per la seva banda, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha remarcat que “nosaltres com a Altafulla hem treballat des del primer minut per estar en les millors condicions perquè els Jocs Mediterranis siguin un èxit, no només cultural i com a esdeveniment, sinó també esportiu. Perquè el triatló sigui la millor prova organitzada de tots els jocs mediterranis, i aquest ha de ser el repte de totes les seus, fer-ho el millor possible. L’experiència del triatló en aquests últims anys ha fet que tinguem les millors condicions possibles perquè sigui la millor de la història i així ens han felicitat les federacions catalana, espanyola i internacional”.

 

Finalment, Félix Alonso ha conclòs assegurant que “Tarragona 2017 serà un impuls magnífic tant a nivell turístic, cultural, econòmic i esportiu, però sobretot servirà perquè els nostres pobles i les nostres ciutats estiguin més units per reivindicar el que sempre hem dit. Tarragona és el sud amb vocació de nord”.

 

L’acte ha servit també per signar, per part de l’alcalde d’Altafulla, l’acord marc dels municipis seu per la promoció i desenvolupament dels Jocs Mediterranis. L’alcalde de Tarragona ha fet entrega d’un obsequi i una placa que acredita el municipi d’Altafulla com a seu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.


Campionat d’Espanya de Triatló


D’altra banda, cal destacar que Altafulla va acollir, el passat mes d’agost, el Campionat d’Espanya de Triatló. Amb una gran afluència de públic i un èxit participatiu i organitzatiu remarcables, la competició va servir per testar la localitat de cara a acollir la prova durant els Jocs i per demostrar la plena capacitat que tindrà Altafulla perquè la competició de triatló sigui un èxit.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?