Activitats esportives

02/10/2015

Acord de col·laboració entre el CE Altafulla i la Xarxa de Formació del Futbol Base del RCD Espanyol


L’acord entre el Centre d’Esports Altafulla i la Xarxa de Formació del Futbol Base del RCD Espanyol ja és oficial. El president de l’entitat groc-i-negra, Francesc Julià, i el Vicepresident Executiu del RCD Espanyol, Antoni Fernández Teixidó, van signar el passat 1 d'octubre el conveni de col·laboració entre ambdues entitats. Ho van fer en un acte públic a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla, acompanyats del regidor d'Esport i Activitat Física, Jaume Sánchez, els regidors Marisa Méndez-Vigo, Jordi Molinera, Montse Castellarnau, i Pere Gomés; els Patrons de la Fundació Ramon Soley i Lorena Ferrara; el Director de Comunicació del RCD Espanyol, Xavier Salvatella, i el responsable de la XEF Sant Cugat, Antoni Giménez.

El regidor d’Activitat Física i Esport, Jaume Sánchez, va ser l’encarregat de presidir l’acte. Va destacar que la implantació de la gespa artificial ha suposat una “autèntica transformació” per al CE Altafulla, i la gran tasca que fan ambdues entitats en el foment de l’esport base.

El president del CE Altafulla, Francesc Julià, també va destacar la importància de disposar d’un camp de gespa per desenvolupar la seva activitat, i va agrair en aquest sentit la implicació de l’Ajuntament. Julià s’ha mostrat molt satisfet per la signatura de l’acord, que suposarà “un pas endavant –ha explicat- per la seixantena d’infants que a dia d’avui se’n beneficiaran, i que portaran el nom del club i d’Altafulla ben amunt”.

El Vicepresident Executiu, Antoni Fernández Teixidó, ha assegurat “dipositar totes les seves esperances i la seva il·lusió en la XEF d’Altafulla”. Ha explicat que es tracta d’un acord que uneix “dos clubs històrics que tenen la vocació de servei amb la pedrera”.

Amb aquest acord, el CE Altafulla esdevé el primer club del Tarragonès que entra a formar part de la XEF del RCD Espanyol. Les categories inferiors del club groc-i-negre, d’entre 4 i 14 anys, vestiran la samarreta blanc-i-blava i els entrenadors tindran l’assessorament de tècnics professionals. El conveni és d’un any prorrogable, i la voluntat de l’entitat és poder-lo continuar mantenint durant molts anys.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?